Luaj Lojera Falas Online ne AlbTvRadio

TOP LOJA:

Online Snooker

Snooker
Loja Snooker Online
Luaj Tani!!

Na trego goditjet e tua te mprehta duke sfiduar lojaret e snookerit nga e gjithe bota.Shiko se mos beni goditjen magjike te 147 carjeve te gureve.

Fillim I Shpejte

Bilardo 3D
ShumeLojtare

8-Ball
9-Ball
Snooker

Shah
ShumeLojtare

Tanx
ShumeLojtare

Tanx

Boulder
Arkade

GemJam
Arkade

 

Shkarko
Lojera Falas

Bilardo 3D  

Ndihme

Sheno disa lojera sportive me biliardo te kompiuterizuara. Luaj online me shumelojtar ne nje mjedis realist ne 3D. Mund te zgjidhni tre nga versionet me popullore te biliardove: loja e 8-tes, loja e 9-tes ose Snooker. Te kompletuara ne turrne, luaj me shoket onine, ose sfido nje te panjohur!

Biardo Guri-8 Bilardo Guri-9 Snooker

Luaj Tani!Luaj Tani!Luaj Tani!Shah Online

Hyr dhe provo aftesite e tua me shahun e FlyOrDie. Luaj online me fansat e tjere te shahut.

Tanx

Komandni tankun tuaj ne kater fushbeteja te ndryshme, ne kete loje me aksion militare.

Snooker PRO

Kenaquni me versionin e avancuar te lojes sone te snookerit, tani ne me shume ambiente realistike te snookerit! Tavolina te medha, gure te vegjel, shtytje anesore!

Shah Online

Luaj Tani!Online Tanx

Luaj Tani!Snooker PRO

Luaj Tani!Lojera Arkade

FlyOrDie GemJam

Nje loje e inponuar kalimesh. Koleksiononi perla gjej ndryshimin dhe dil para se te mbaroje koha.

Luaj Tani!Boulder Dash® XMAS™

Edicion special i krishlindjeve bazuar ne legjenden e lojes Boulder Dash!


Luaj Tani!Boulder Dash® Treasure Pleasure™

Te ngacmuar nga lojerat e perlave me shume tipare t reja: rrotulimi i pamies ne 90?, detonatore&TNT;bomba;gravitet ne te kundert e shume te tjere!

Luaj Tani!